De Bekijkerie | exclusieve woondecoratie

Ga naar mijn mandje of ga naar de kassa om af te rekenen.

Privacy Verklaring


debekijkerie.nl waardeert het vertrouwen dat u in ons stelt en daarom wordt uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgegaan.

debekijkerie.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Dit geeft u zelf aan door de nieuwsbrief te willen ontvangen. debekijkerie.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Door debekijkerie.nl ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


debekijkerie.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

* Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

* Met uw toestemming (aanmelding voor de nieuwsbrief) gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich eenvoudig afmelden voor de nieuwsbrief.


* Als u bij debekijkerie.nl een account aanmaakt, dan slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

* De feedback die we krijgen van onze bezoekers helpt ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Tip
Aanbieding
Top 5